Nyckeln till en schysst pension

Borgs skatter och avgifter

Peter 2012-04-17

     

Märkligt tyst från motormännen när bensinen är så dyr, var är alla upproren?

Jag tycker det är klart bevisat att HÖGA SKATTER är en Borg-lig uppfinning sedan kungarna hade all makt. Vi skulle ha råd med skattefria månader för besparingar och till att lösa bostadslån, men Borg älskar skatter och avgifter, han vill likt kommunisterna att inga skall äga någonting förutom Staten som suger ut ALLA.

Kommentarer

Det finns 2 kommentarer på sidan.


Kommentera

Kommentera gärna! Vi ser helst att du skriver under med ditt namn men det går bra att använda signatur om du uppger namn och mejladress enbart för redaktionen. Fatta dig kort - max 500 tecken. Redaktionen förhandsgranskar alla kommentarer, vilket gör att det ibland kan dröja innan de publiceras. Håll dig till sakfrågan och kommentera i vänlig, civiliserad ton.
Inlagd av: luttrad, 2012-04-18 15:11:49

Det finns nog ingen regering i världen som överger en sådan kassa-ko! Då skatten är i procent av priset, så kommer det givetvis in mer pengar, ju dyrare soppan blir. När man nu tar till miljöargument, för att fortsätta blanda in alltmer etanol och "biodiesel" i den ursprungliga varan, blir förtjänsten ännu bättre.
Men missunna nu inte Borg detta. Var skulle han annars ta alla pengar från, som behövs till RUT, ROT och nya jobbskatteavdrag?

Inlagd av: Eriksson, 2012-04-18 23:48:42

Det kostar inte ett öre med ett avdrag. Annars håller jag med luttrad.

DA-ledarbloggen

Krönika

Hellre dagens dikt än dagens katt

Facebook är både hemskt och underbart.

Läs krönikan » Se alla krönikörer »

Insändare

Metall avvärjde nytt val

En Regerings- och Riksdagskris undveks tack vare Svenska Metallindustriarbetareförbundets fantastiska utbildningar på 1970-, -80 och del av 90-talen, där lagar och avtal blandat med sunt förnuft gjorde vår fackgeneration till oslagbara förtroendemän/kvinnor och förhandlare.

Mer insändare »

Annons
Annons Annons Annons Annons Annons
Dagens Arbete Dagens Arbete105 52 Stockholm

Besök: Olof Palmes gata 13 A
Mejla oss

Tel: 08-786 03 00
Redaktionen

DA på Twitter Twitter@DagensArbete