Nyckeln till en schysst pension

Ge Juholt lung och ro!

Rolle 2012-01-20

     

Jesus med sin förrädare Judas, kan jämföras med Juholts inte bara en Judas, utan en hel stab kandidater som aspiranter att kallas just Judas.

Juholt har massor med idéer om hur arbetarpartiet skall verka i framtiden. Men medierna låter honom inte komma till tals på grund av så kallade ”affärer” som hela tiden förstör för honom. Liknande affärer finns i andra partier men dem hoppar medierna inte på.

Men som om det inte hade räckt med medierna. Ett helt artilleri kända socialdemokrater går osolidariskt dagligen ut och tar sig friheten att enskilt företräda partiets åsikter om Juholt. Hur skall trogna väljare, tveksamma väljare, ungdomar, nysvenskar med flera förstå sig på vad ni håller på med som sitter fastklamrade i makten boning i Stockholm och bara klankar ner på Juholt.

Han försvarar sig, förklarar sig och står fortfarande med flaggan i topp och försvarar sin ideologi till skillnad för förstörarna i partiet nu gör.

Acceptera Juholt och låt honom få ro. Tänk om han hade fått lägga all sin energi på partiet i stället för att försvara sig! Då hade vi haft väljare!Kommentarer

Det finns 2 kommentarer på sidan.


Kommentera

Kommentera gärna! Vi ser helst att du skriver under med ditt namn men det går bra att använda signatur om du uppger namn och mejladress enbart för redaktionen. Fatta dig kort - max 500 tecken. Redaktionen förhandsgranskar alla kommentarer, vilket gör att det ibland kan dröja innan de publiceras. Håll dig till sakfrågan och kommentera i vänlig, civiliserad ton.
Inlagd av: Eriksson, 2012-01-20 14:59:29

Som bekant är jag ju inte sosse men här måste man hålla med Rolle. Ge gubben en chans att visa vad han vill med Sverige . Socialdemokraterna har heller ingen bättre kandidat som vill, och kunde man ha Mona Sahlin i den rollen kan man ha vem som helst.

Fortsätter det så här kommer snart katastrofpartierna v och mp ta alla s-röster.

Inlagd av: Debattören, 2012-01-21 19:53:11

Alla Judas i VU hade förtroende för Juholt. Överjudasinnan Jämtin ljuger öppet i TV och påstår att de gett Juholt sitt förtroende.

Till och med "experterna" i TV-soffan förstår och säger att det var en lögn. Alla vi andra och minsta barn kan förstå det utan experthjälp.

Vi vet att det är fult att ljuga. Det lär vi också våra barn. Något som ingen i hela VU tycks fatta trots sin enorma kompetens. Vem uppfostrade dom? SSU? De ljuger i grupp tillsammans.

S går mot 4%.

DA-ledarbloggen

Krönika

Priset för det
 som är gratis

Vattnet är ljummet och smakar inte särskilt gott. Hur mycket är du beredd att betala?

Läs krönikan » Se alla krönikörer »

Insändare

Fattigdomen brer ut sig

Det är kåkstäder med uteliggare i Malmö. Det ser ju hemskt ut . Här får tiggare och hemlösa bo.

Mer insändare »

Annons
Annons Annons Annons Annons Annons
Dagens Arbete Dagens Arbete105 52 Stockholm

Besök: Olof Palmes gata 13 A
Mejla oss

Tel: 08-786 03 00
Redaktionen

DA på Twitter Twitter@DagensArbete