Nyckeln till en schysst pension

Högmod går före fall

Peter 2012-01-24

     

När arbetarpartiet sköts av kapitalet så blir det så här. Wanja och sossarna är insyltade i flera kapitalbolag och ägande och förmodligen i Triton, Caremas ägare.

Hela VU måste avgå och vi måste bli av med miljonärena i partiet som nu har blivit enorma konservatister och vill ingenting, bara jamsa med. Juholt backade fegt på telefoni till alla, för att det kostade 30 miljarder, inte ens vad lederna runt Riksdagen kostar. Barnbidragen och barnfattigdomen talar dom inte ens om längre, marknaden har tagit över med fattigdom som följd.

Marionetten Juholt är nu över. Sätt in Thomas Östros som har en RIKTIG arbetarbakgrund och vill förändra levnadsvillkoren för människor. Kapitalisterna söndrar och härskar sönder Socialdemokraterna. August Palm vrider sig i sin grav, ja du dög inte August för överklassen, du va inte fin nog, kompromissen hette Hjalmar Branting givetvis från överklassen. Det föds få rebeller i arbetarklassen som våga stå upp för sin klass. Lämna över partiet till arbetarna nu.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera

Kommentera gärna! Vi ser helst att du skriver under med ditt namn men det går bra att använda signatur om du uppger namn och mejladress enbart för redaktionen. Fatta dig kort - max 500 tecken. Redaktionen förhandsgranskar alla kommentarer, vilket gör att det ibland kan dröja innan de publiceras. Håll dig till sakfrågan och kommentera i vänlig, civiliserad ton.
DA-ledarbloggen

Krönika

Världsberömd katt på Londons gator

Att en katt kan få mig att gråta. Lite löjligt? Va? En fin, fin katt. Jag pratar om en bok jag just läst som får mig att lipa. Tårar som kommer ut ur mina ögon. Som vattendroppar.

Läs krönikan » Se alla krönikörer »

Insändare

Bättre en svag högergering med stark vänsteroppoisition

Valu visar vänstervågen men än mer att stödet för skattefinansierad offentlig sektor liksom motstånd mot privatiseringar är stort.

Mer insändare »

Annons
Annons Annons Annons Annons Annons
Dagens Arbete Dagens Arbete105 52 Stockholm

Besök: Olof Palmes gata 13 A
Mejla oss

Tel: 08-786 03 00
Redaktionen

DA på Twitter Twitter@DagensArbete