Nyckeln till en schysst pension

Högmod går före fall

Peter 2012-01-24

     

När arbetarpartiet sköts av kapitalet så blir det så här. Wanja och sossarna är insyltade i flera kapitalbolag och ägande och förmodligen i Triton, Caremas ägare.

Hela VU måste avgå och vi måste bli av med miljonärena i partiet som nu har blivit enorma konservatister och vill ingenting, bara jamsa med. Juholt backade fegt på telefoni till alla, för att det kostade 30 miljarder, inte ens vad lederna runt Riksdagen kostar. Barnbidragen och barnfattigdomen talar dom inte ens om längre, marknaden har tagit över med fattigdom som följd.

Marionetten Juholt är nu över. Sätt in Thomas Östros som har en RIKTIG arbetarbakgrund och vill förändra levnadsvillkoren för människor. Kapitalisterna söndrar och härskar sönder Socialdemokraterna. August Palm vrider sig i sin grav, ja du dög inte August för överklassen, du va inte fin nog, kompromissen hette Hjalmar Branting givetvis från överklassen. Det föds få rebeller i arbetarklassen som våga stå upp för sin klass. Lämna över partiet till arbetarna nu.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.

DA-ledarbloggen

Krönika

Den hårda blicken skrämmer skiten ur mig

Arbogamötet år 1435. Adel, präster, borgare och bönder. Riksdagen som ett lydigt redskap i kungens händer. Hattar och mössor. Tvåkammarsystemet. Allmän rösträtt för män 1909, tolv år senare även för kvinnor. Och slutligen 1945, gamla, sjuka, handikappade, som försörjs av fattigvården, får också rösträtt.

Läs krönikan » Se alla krönikörer »

Insändare

Statligt ägd basindustri

All europeisk basindustri borde vara statlig med stort löntagarinflytande, länder kan samarbeta om etablering och produktionsutveckling.

Mer insändare »

Annons
Annons Annons Annons Annons Annons Annons Annons Annons
Dagens Arbete Dagens Arbete105 52 Stockholm

Besök: Olof Palmes gata 13 A
Mejla oss

Tel: 08-786 03 00
Redaktionen

DA på Twitter Twitter@DagensArbete