Nyckeln till en schysst pension

Högmod går före fall

Peter 2012-01-24

     

När arbetarpartiet sköts av kapitalet så blir det så här. Wanja och sossarna är insyltade i flera kapitalbolag och ägande och förmodligen i Triton, Caremas ägare.

Hela VU måste avgå och vi måste bli av med miljonärena i partiet som nu har blivit enorma konservatister och vill ingenting, bara jamsa med. Juholt backade fegt på telefoni till alla, för att det kostade 30 miljarder, inte ens vad lederna runt Riksdagen kostar. Barnbidragen och barnfattigdomen talar dom inte ens om längre, marknaden har tagit över med fattigdom som följd.

Marionetten Juholt är nu över. Sätt in Thomas Östros som har en RIKTIG arbetarbakgrund och vill förändra levnadsvillkoren för människor. Kapitalisterna söndrar och härskar sönder Socialdemokraterna. August Palm vrider sig i sin grav, ja du dög inte August för överklassen, du va inte fin nog, kompromissen hette Hjalmar Branting givetvis från överklassen. Det föds få rebeller i arbetarklassen som våga stå upp för sin klass. Lämna över partiet till arbetarna nu.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera

Kommentera gärna! Vi ser helst att du skriver under med ditt namn men det går bra att använda signatur om du uppger namn och mejladress enbart för redaktionen. Fatta dig kort - max 500 tecken. Redaktionen förhandsgranskar alla kommentarer, vilket gör att det ibland kan dröja innan de publiceras. Håll dig till sakfrågan och kommentera i vänlig, civiliserad ton.
DA-ledarbloggen

Krönika

Jag minns blicken av förändring

Sommaren kommer mellan två andetag. Mina gamla arbetsplatser värker i mig. Jag lägger mig raklång på sängen och sträcker ut ryggen. Framför mig när jag sluter ögonen; ett löpande band av latte och smörgåsar där människan alltid var den svagaste länken. Någonting som enkelt kunde bytas ut och ersättas när handlederna svek eller tempot knäckte psyket.

Läs krönikan » Se alla krönikörer »

Insändare

140 miljarder - årligen

Enligt beräkningar så har Alliansen sänkt skatter för motsvarande 140 miljarder årligen. Om man istället låtit arbetsmarknadens parter själv sköta förhandlingarna om de ekonomiska villkoren på arbetsmarknaden så kunde denna enorma summa gått till skatte- och avgiftssänkningar för företagen.

Mer insändare »

Annons
Annons Annons Annons Annons Annons
Dagens Arbete Dagens Arbete105 52 Stockholm

Besök: Olof Palmes gata 13 A
Mejla oss

Tel: 08-786 03 00
Redaktionen

DA på Twitter Twitter@DagensArbete